Najaarsseminars

 

De energietransitie is in volle gang en Bosch & van Rijn staat er midden in! In al onze projecten doen we veel kennis en ervaring op en die delen we graag met u. Daarom heeft Bosch & van Rijn dit najaar maar liefst 3 kennisbijeenkomsten voor u op de rol staan!

 

27 september: Windenergie op weg naar 2020
Seminar voor ontwikkelaars en initiatiefnemers, in samenwerking met VENSYS.

Ed Nijpels, voorzitter van de borgingscommissie van het Energieakkoord, presenteert zijn visie op het energiespeelveld en de rol van de windontwikkelaar. Welke uitdagingen komen er op de ontwikkelaar af? En wat zijn de verwachtingen voor na 2020?

 

5 oktober: Windvoorspellingen en opbrengstprognoses
Seminar voor wind resource experts

Bosch & van Rijn ontwikkelde een model voor het maken van opbrengstprognoses met behulp van windvoorspellingen. Dit geavanceerde model combineert op een unieke manier de actuele en voorspelde meteo-informatie met productiegegevens van bestaande windprojecten.

 

9 november: Een slimme overheid is op de energietransitie voorbereid
Seminar voor overheden in samenwerking met landsadvocaat Pels Rijcken

Na de succesvolle bijeenkomst van vorig jaar organiseren Pels Rijcken en Bosch & Van Rijn opnieuw een gezamenlijke seminar in Houtzaagmolen De Ster in Utrecht. Dit jaar gaan we in op de rol van provincies, gemeenten en regio’s in de energietransitie. Een uitnodiging met een gedetailleerd programma waarmee u zich kunt aanmelden volgt binnenkort.

 

U kunt zich voor onze bijeenkomsten aanmelden door een mail te sturen naar caroline@boschenvanrijn.nl, met vermelding van naam, organisatie, aantal deelnemers en de bijeenkomst van uw voorkeur. We zien u graag tijdens onze seminars!