Werken bij Bosch & van Rijn?

Wil je werk maken van de energietransitie? Dat kan bij hét adviesbureau voor energie en ruimte. We zijn voortdurend op zoek naar gedreven professionals op het gebied van ruimtelijke ordening, energie, duurzaamheid en maatschappelijk debat. Ook hebben we regelmatig ruimte voor stagiairs.

Huidige vacatures

 

Junior adviseurs duurzame energie

We zoeken collega’s met HBO of academisch werkniveau die strategisch en procedureel kunnen adviseren. Je bent deskundig, schrijft helder en snel en hebt een pragmatische en zakelijke instelling. Energietransitie, ruimte, beleid, maatschappelijk debat en duurzaamheid zijn voor jou interessante terreinen.

Senior en medior adviseurs ruimtelijke ontwikkeling en energie

We zoeken ervaren adviseurs die samen met onze opdrachtgevers (overheden, marktpartijen en NGO’s) vorm geven aan de ruimtelijke aspecten van de energietransitie: het proces van fossiel en centraal naar decentraal en duurzaam.

Je hebt ruime ervaring met ruimtelijke processen en projecten in een bestuurlijk en maatschappelijk complexe omgeving. Je weet je kennis van geografie, ruimtelijke ordening en planologie te combineren met de plannen, expertise en belangen van opdrachtgevers, collega’s en stakeholders. Je hebt sterke affiniteit met duurzaamheid en innovatie. Procesparticipatie, omgevingsmanagement en samenwerken zijn voor jou de gewoonste zaak van de wereld.

Stageplaatsen

Studeer je planologie, energy science, bedrijfskunde, environmental sciences, economie of een ander vak op het snijvlak van energietransitie, ruimte en maatschappij? En wil je ervaring opdoen in een team van ambitieuze collega’s? Wij hebben altijd interesse in gemotiveerde stagiairs.

 

Interesse? Stuur een e-mail met CV naar caroline@boschenvanrijn.nl