Bosch & van Rijn onderdeel van Flynth: samen verder groeien!

Bosch & van Rijn is per 1 januari overgenomen door Flynth adviseurs en accountants. Flynth is met ruim 1.600 medewerkers en 50 vestigingen Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth heeft coöperatieve roots en brengt dit gedachtegoed nog steeds in praktijk.

Met de overname van geeft Flynth invulling aan haar ambities op het vlak van duurzaamheid. De ervaring en het netwerk van Bosch & van Rijn sluit goed aan op de expertise van Flynth op het gebied van fiscaal en juridisch advies, financiering en subsidies. Samen kunnen we een breder pakket van kennis en diensten bieden aan onze klanten. Flynth en Bosch & van Rijn willen de energietransitie bevorderen in samenwerking met overheden, ontwikkelaars en coöperaties.

Bas Hidding, voorzitter raad van bestuur Flynth is erg blij met de overname van Bosch & van Rijn: “Flynth wil bijdragen aan de innovatieve toekomst van ondernemend Nederland. Hierin is en blijft duurzaamheid een van de belangrijkste thema’s, ook bij Flynth. Met deze overname voorzien wij de ondernemer hier nu ook in, naast onze andere accountancy- en advieswerkzaamheden. Op deze manier bieden we een volledig scala aan dienstverlening die de ondernemer nodig heeft in alle fasen van zijn ondernemerschap.“

Nieuwe directie
De drie voormalige aandeelhouders hebben gezamenlijk besloten Bosch & van Rijn te verkopen. Ruud van Rijn blijft nog wel een half jaar betrokken bij Bosch & van Rijn om te zorgen voor een warme overdracht van klanten en het team. Met de overname door Flynth en het vertrek van de drie aandeelhouders start ook een nieuwe directie: Joost Overbeek (algemeen directeur) en Saskia Moolhuijzen (commercieel directeur). Zij staan klaar om, samen met het team, Bosch & van Rijn verder uit te bouwen en van de samenwerking met Flynth een succes te maken.

Joost: “Ik wil graag samen met het team bijdragen aan de energietransitie en een verantwoorde groei van duurzame energie in Nederland”.

Saskia: “Ik heb er echt heel veel zin in om vanuit de rol als commercieel directeur de markt van duurzame energie verder te veroveren!”.

Saskia Moolhuijzen
saskia@boschenvanrijn.nl
06-14352136

Joost Overbeek
joost@boschenvanrijn.nl
06-53860693