Milieuadviseur en GIS-analisten versterken team Bosch & van Rijn

 

We verwelkomen onze nieuwe collega’s Leon Schreurs, Jeroen Goumans en Laurens Kik.

Leon (links) gaat zich binnen Bosch & van Rijn bezighouden met milieuonderzoeken en ruimtelijke trajecten. Leon studeerde Sustainable Development & Earth System Governance aan de Universiteit Utrecht en heeft namens dezelfde universiteit gewerkt als consultant zon-PV voor projecten in de groene en grijze infrastructuur van het Utrecht Science Park. Hierbij was Leon verantwoordelijk voor de sociale acceptatie van zon-PV onder lokale stakeholders. Een ervaring die hem ook bij Bosch & van Rijn goed van pas zal komen.

Jeroen (rechts) zal zich voornamelijk bezighouden met technische analyses. Jeroen studeerde Earth Structure and Dynamics aan de Universiteit Utrecht en heeft onder meer via zijn opleiding en eerdere werkervaring bij Sweco en EcoSelect vergaande kennis op het gebied van GIS-analyses opgedaan. Jeroen zal hiermee Bosch & van Rijn op technisch vlak versterken waardoor we nog effectiever locatieanalyses kunnen uitvoeren voor onze klanten.

Laurens zal aan de slag gaan met technische studies, zoals slagschaduw en geluid. Laurens heeft Sociale Geografie en de master Geographic Information Management and Application gestudeerd, beide aan de Universiteit Utrecht.

De nieuwe collega’s kijken er naar uit hun vaardigheden in te zetten om concrete projecten vooruit te helpen.