Per voet/fiets

Vanaf station Utrecht CS is het plm. 15 minuten lopen naar het Franz Lisztplantsoen. Bij Utrecht CS de uitgang aan de Jaarbeurszijde kiezen. Dan bij de Volksbank de Graad van Roggenweg (de weg waar de trambaan in het midden loopt) oplopen. Oversteken van de Graad van Roggenweg kan op twee plaatsen: bij het tramstation (voorkeur) en net over de brug. Net over de brug bij de bushalte de trap naar beneden nemen, onder de weg door lopen via de tunnel langs het water en dan aan de andere kant de trap weer omhoog nemen. Na circa 300 meter vind je aan de rechterkant ons kantoor (1e verdieping)

 

Per openbaar vervoer

Met de bus komen kan ook. Neem lijn 7 richting Kanaleneiland (vanaf busplatform 3D) deze stopt vlakbij ons pand. Halte Ravellaan.
Ook de sneltram is mogelijk. Neem lijn 60/61 richting Nieuwegein Zuid/IJsselstein (vanaf CS Jaarbeursplein). Halte Graadt van Roggenweg.

 

Per auto

Ons kantoor bevindt zich in het westen van Utrecht en is goed per auto te bereiken. Het heeft beperkte gratis parkeermogelijkheid voor de deur. Komend vanaf de ring West richting Jaarbeurs aanhouden. Na de brug over het Amsterdam-Rijn kanaal rechtdoor over de fly-over. Rechts volgt dan het tankstation van Shell daarna rechtsaf en vervolgens direct drie maal links, De tweede weg rechts is vervolgens de ‘oprijlaan’ naar het Franz Lisztplantsoen 220.