Bosch & Van Rijn is een adviesbureau gespecialiseerd in duurzame energie, ruimte en omgevingscommunicatie. Ons team van adviseurs ondersteunt overheden en bedrijven bij alle facetten van duurzame energieprojecten. Onze opdrachtgevers zijn zowel gemeenten, provincies en ministeries als energiebedrijven, projectontwikkelaars, coöperaties en collectieven van grondeigenaren. Bosch & Van Rijn heeft een sterke track record in omgevingsmanagement- en communicatie, procesbegeleiding, planologische procedures, vergunningenmanagement, ruimtelijke ordening en milieu.

 

Er worden steeds meer duurzame energieprojecten gerealiseerd en onze  opdrachtenvoorraad groeit.

Daarom zoeken wij versterking van ons team:

 

Junior adviseur duurzame energie

Wil je vanuit een team van zeer gemotiveerde collega’s, samen met overheden en initiatiefnemers zorgen voor meer duurzame energie? Heb je een relevante HBO of WO opleiding om te werken aan haalbaarheidsstudies, ruimtelijke plannen, milieustudies, GIS-analyses, MER’s en bestemmingsplannen? Stuur ons je CV met korte motivatie en we maken een afspraak.

 

Medior / Senior adviseur ruimtelijke plannen

Heb je meer dan 5 jaar werkervaring en kun je leiding geven aan planologische procedures van complexe duurzame energieprojecten? Heb je sterke affiniteit met duurzame energie, kan je goed samenwerken met gemeenten en andere overheden en vind je communicatie en omgevingsmanagement belangrijk? Stuur ons je CV met korte motivatie en we maken een afspraak.

 

Bijdragen aan de groei van duurzame energie in Nederland?

Neem dan contact met Elles Dingjan (030-677 64 66, Elles@boschenvanrijn.nl).