Over
Beleid en vergunningen

U bevindt zich hier:

Goede resultaten beginnen met goed beleid. Overheden die duurzame energiebeleid opstellen, krijgen te maken met uiteenlopende zaken: ruimtelijke inrichting en besluitvorming, energiebeleid en maatschappelijke betrokkenheid en participatie. Bosch & van Rijn heeft ruime ervaring in het maken van energie- en klimaatbeleid voor zowel Rijk, provincie, waterschap en gemeente.

Duidelijke en concrete beleidsstukken bieden houvast voor praktische uitvoering. Onze experts hebben veel ervaring die duurzaam energiebeleid naar een hoger plan tillen: actuele knowhow van ruimtelijke, juridische en economische facetten, veel ervaring met politiek gevoelige thema’s en deskundigheid op het gebied van omgevingsmanagement en communicatie.

De praktische uitvoering van duurzaam energiebeleid wordt bezegeld met het verlenen van de benodigde vergunningen. Bij aanvang van het ruimtelijke proces inventariseren we welke vergunningen nodig zijn en voeren we tijdig vooroverleg met relevante partijen. We ondersteunen zowel beleidsmakers als projectontwikkelaars in het vergunningentraject.

De adviseurs van Bosch & van Rijn helpen u bij het in kaart brengen van de benodigde vergunningen en verzamelen alle informatie die nodig is voor het indienen van een onderbouwde vergunningaanvraag. Met onze ervaring weten we keuzes te maken die het proces versnellen. We ondersteunen ook gemeenten bij het onafhankelijk beoordelen van vergunningaanvragen.

Inschrijven voor de nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.