Vacature Adviseur Duurzame energie

Wie zijn wij?

Bosch & van Rijn is hét adviesbureau voor duurzame energie en klimaatbeleid in Nederland. Of het nu gaat om vergunningen, onderzoek, omgevingsmanagement, procesmanagement of beleidsontwikkeling. Ons team van deskundige en betrokken adviseurs is dagelijks bezig met duurzame energieprojecten voor overheden, energiecoöperaties én ontwikkelaars.

Zie jij de verduurzaming van onze energie ook als één van de grote opgaven van deze tijd? En wil je hier een bijdrage aan leveren door onder andere te werken aan ruimtelijke studies naar mogelijkheden voor duurzame energie? Of aan het begeleiden van een vergunningentraject voor een wind- of zonnepark? En heb je kennis over de nieuwe Omgevingswet?  Reageer dan snel!

 

Waar ga je mee aan de slag?

Wij werken aan een verantwoorde groei van duurzame energie en het vergroten van maatschappelijke acceptatie. Onze opdrachten vragen om adviseurs die haalbaarheidsonderzoek  uitvoeren, beleidsplannen opstellen en het gesprek hierover voeren met stakeholders. Daarom ga jij bijvoorbeeld aan de slag met:

– Advies over planologische procedures voor duurzame energie projecten onder de Omgevingswet;

– Onderzoek en rapportages ten behoeve van besluitvormingsprocessen (bijvoorbeeld m.e.r.-beoordeling, notitie reikwijdte en detailniveau, milieu effectrapport);

– Opstellen en beoordelen van ruimtelijke en milieutechnische (beleids)plannen voor zonne- en windparken;

– Presentaties aan de opdrachtgever, gemeenteraad en andere stakeholders.

 

Wat voor collega zoeken wij?

– Je hebt een HBO of academische opleiding op het gebied van planologie, sociale geografie, milieukunde of vergelijkbaar;

– Je hebt een heldere en begrijpelijke schrijfstijl en ziet niet op tegen het schrijven van een rapportage;

– Je hebt affiniteit met duurzame energie;

– Je hebt ongeveer 4 jaar werkervaring en bent gemotiveerd om je zowel inhoudelijk en als projectleider verder te ontwikkelen.

 

Wat bieden wij jou?

– Afwisselend werk in de groeiende markt van duurzame energie;

– Een informele werksfeer waarin je intensief samenwerkt aan verschillende projecten;

– Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen;

– Een team van 18 enthousiaste en deskundige collega’s.

 

Binnen ons team is er alle ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid. Wij vinden plezier én hard werken belangrijk. De kernwaarde van Bosch & van Rijn? We werken écht samen aan projecten. Er is veel aandacht voor kennisdelen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast maken we regelmatig tijd voor een gezamenlijke lunch, een potje tafeltennis en voor een vrijdagmiddagborrel.”

 

 

Belangstelling? Stuur een korte motivatie en je CV naar: info@boschenvanrijn.nl