Vacature: Secretaresse (24 uur)

Wie zijn wij?

Bosch & van Rijn is een dochter van Flynth en hét adviesbureau voor duurzame energie en klimaatbeleid in Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht met ongeveer 20 medewerkers. Je ervaart dus de sfeer van een klein kantoor, maar de mogelijkheden van een groot bedrijf! Het is een gezellige werkplek waar hard wordt gewerkt, maar ook tijd is voor een goed gesprek of een kop koffie. Jij opereert vanuit het secretariaat zelfstandig. Bij Bosch & van Rijn vinden we het belangrijk om van elkaar te leren, kennis te delen en samen te groeien.

Wat ga je doen?

Jij bent dé secretaresse op het kantoor van Bosch & van Rijn in Utrecht. Je zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van administratie tot de organisatie van vergaderingen en bijeenkomsten. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en verwerkt de mail. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het administratieve werkproces, waaronder facturatie, nieuwsbrieven en facilitaire werkzaamheden. Als secretaresse zorg je voor een nette werkomgeving. Je bent de gastvrouw van het kantoor. In je functie als secretaresse verricht je administratieve, secretariële en organiserende werkzaamheden met een gevarieerd karakter. Je bent de verbindende factor tussen Bosch & van Rijn en stafafdelingen binnen Flynth.

Je top 5 werkzaamheden zijn:

– facturatie

– agenda- en mailbeheer

– opdrachten aanmaken voor de klanten

– ondersteunen bij het organiseren van evenementen

– voorraadbeheer

 

Wat breng je mee?

– mbo-diploma richting management assistent of secretaresse

– minimaal 3 jaar werkervaring

– ervaring met Microsoft Outlook en Office

Verder vind je het leuk om accuraat en proactief te werken in een team. Je ziet een uitdaging in zelfstandig werken en het zoeken naar oplossingen.

 

Wat bieden we jou

– afwisselend werk in de groeiende markt van duurzame energie

– aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen

– een laptop en telefoon die je ook privé mag gebruiken

– een team van 20 enthousiaste en deskundige collega’s.

Binnen ons team is er alle ruimte voor eigen inbreng en eigen verantwoordelijkheid. Wij vinden plezier én hard werken belangrijk. De kernwaarde van Bosch & van Rijn? We werken écht samen aan projecten. Er is veel aandacht voor kennisdelen en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast maken we regelmatig tijd voor een gezamenlijke lunch, een potje tafeltennis en voor een vrijdagmiddagborrel.”

 

Belangstelling? klik op deze link: Secretaresse Bosch & van Rijn | Werken bij Flynth

Of wil je eerst meer weten? Bel dan naar 030 – 677 64 66